Sollicitatietrainingen

Wij zijn als één van de allereersten begonnen met sollicitatietrainingen in Nederland. Die trainingen zijn we altijd blijven ontwikkelen en daarom hebben we al 25 jaar een hoger dan gemiddeld slagingspercentage.

Waarom zou een bedrijf ù moeten nemen? Voor u een vanzelfsprekende zaak. Maar leg het maar eens uit, zonder in algemeenheden te vervallen. Toch zult u zowel in uw brief als in het gesprek hier een concreet antwoord op moeten geven. Waarbij het dan ook weer lastig is om uw motivatie met concrete voorbeelden te onderbouwen.

Een sollicitatietraining kan op maat worden samengesteld uit:

Sollicitatiebrief en CV
Hoe schrijf ik een effectieve brief en een aantrekkelijk CV?

Voorbereiding sollicitatiegesprek
Valkuilen en vaardigheden worden uitgebreid besproken en vertaald naar uw situatie. U oefent het gesprek met camera en krijgt gerichte persoonlijke feedback.

Voorbereiding op een assessment center en/of psychologisch onderzoek
Wie beter om u voor te bereiden op een assessmentdag dan ervaren assessoren? Wij bespreken criteria en veelgebruikte tests en rollenspelen, in het bijzonder toegespitst op uw situatie.

Particulieren
Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Wij kunnen voor iedereen een passende training samenstellen. Voor piloten en medisch specialisten hebben wij speciale programma’s.

Een individuele sollicitatietraining van een halve dag kunt u als particulier al krijgen vanaf € 395,-. Dat is bovendien BTW vrijgesteld.