Coaching

Schellinger Coaching = No Nonsense Coaching

Wij zijn gewend om zonder dure woorden, min of meer “recht voor z’n raap”, maar met respect voor de klant te zeggen waar het op aankomt. No Nonsense Coaching dus. Dat kan op diverse vlakken, in grote lijnen bieden wij twee soorten coaching aan:

Coaching on the job
Bijvoorbeeld voor aankomend adviseurs, projectmanagers of leidinggevenden. Waar loop je tegen aan en hoe zou je dat kunnen aanpakken? Wij zien vaak dat er naast bijvoorbeeld een training ook behoefte is aan meer individuele aandacht. Dat kan heel goed in een coachingstraject.

Executive coaching
Als executive coach treden wij op als sparringpartner voor leidinggevenden, ondernemers en  directie. Ook voor mensen die het niet (meer) gewend zijn om eerlijke feedback te krijgen. Onze ervaring is dat deze doelgroep het erg plezierig vindt om af en toe met iemand van buiten te overleggen. Samen een plan van aanpak te maken over bijvoorbeeld hoe om te gaan met een lastige situatie of een lastige medewerker.

Ook voor coaching geldt: Learning by gently falling on your face, leren door met vallen en opstaan te experimenteren met nieuw gedrag. Maar wel in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk om mensen zich bewust te laten worden van zowel hun kwaliteiten als hun valkuilen. Zo bieden wij hen de kans om optimaal gebruik te maken van hun mogelijkheden en om “niet effectief” gedrag bij te sturen.

Meer weten? Neem contact met ons op!